close
تبلیغات در اینترنت
ویتامین B2 ، ویتامین شیر
loading...

صدمرتبه

ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین جسمی براق زرد – سبز است که مانند تیامین ساختمانی شیمیایی و پیچیده دارد .ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین به طور گسترده ای در بافت های گیاهی و حیوانی وجود دارد و مهم ترین منابع آن شامل (جگر بره ، قلوه خوک ، پنیر چدار ، تخم مرغ اب پز ، گوشت گاو پخته شده ، شیر ، نان سفید تمام گندم ، نان سیاه و ...) می باشد . ویتامین ب 2 ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین جسمی براق زرد – سبز است که مانند تیامین ساختمانی شیمیایی و پیچیده دارد . مولکول ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین دارای سیستم حلقوی…

جت هیتر

 

سیستم های گرمایشی تولید شده در گروه صنعتی صبا هواساز در مدل های هیتر،  جت هیتر ،هیتر کابینتی،یونیت هیتر، هیتر موشکی ، کوره هوای گرم و بخاری صنعتی ساخته و به بازار عرضه می شوند

سایر محصولات صبا هواساز : رطوبت ساز , مه ساز , مه پاش , باکس فیلتر , هود موضعی

فن سانتریفیوژ , هیتر موشکی , کولر صنعتی , جت هیتر , هواکش مرغداری , هواکش سیرکوله , جت فن , کمپوست قارچ  کمپوست ملارد , خاک پوششی , کولر صنعتی , هواکش صنعتی , هواکش مرغداری , ایرواشر

 

 

 

 

ویتامین B2 ، ویتامین شیر

ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین جسمی براق زرد – سبز است که مانند تیامین ساختمانی شیمیایی و پیچیده دارد .ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین به طور گسترده ای در بافت های گیاهی و حیوانی وجود دارد و مهم ترین منابع آن شامل (جگر بره ، قلوه خوک ، پنیر چدار ، تخم مرغ اب پز ، گوشت گاو پخته شده ، شیر ، نان سفید تمام گندم ، نان سیاه و ...) می باشد .

ویتامین ب 2

ویتامین ب 2

ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین جسمی براق زرد – سبز است که مانند تیامین ساختمانی شیمیایی و پیچیده دارد . مولکول ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین دارای سیستم حلقوی هتروسیکلیک ( ترکیبی حلقوی مرکب از اتم های مختلف الجنس ) اتم های کربن و نیتروژن است که با قند ریبوز توام شده است .

ریبوفلاوین مصنوعا و در سطح تجارتی ساخته شده و در بعضی از کشورها برای غنی سازی مواد غذایی به کار می رود .

منابع تامین  ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین

ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین به طور گسترده ای در بافت های گیاهی و حیوانی وجود دارد و مهم ترین منابع آن شامل (جگر بره ، قلوه خوک ، پنیر چدار ، تخم مرغ اب پز ، گوشت گاو پخته شده ، شیر ، نان سفید تمام گندم ، نان سیاه و …) می باشد .ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین در ابجو آن قدر است که تقریبا 5 لیتر ان انچه را که در توصیه برای مصرف انسان لازم است تامین می نماید .

ویتامین ب 2 فقط به مقدار کم در آب قابل حل می باشد و تلفات آن هنگام پخت بسیار کم است . گرمادهی موجب تجزیه بسیار کمی در ریبوفلاوین گشته و در فراوری هایی که کنسرو می شوند مقدار بسیار کمی از آن از بین می رود . در فرپزی ، گوشت فقط یک چهارم ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین خود را از دست می دهد و بزرگترین تلفات هنگامی است که ریبوفلاوین تحت شرایط قلیایی گرما ببیند . مانند هنگامی که بی کربنات سدیم به آب پخت سبزی اضافه گردد .

هر چند ویتامین ب 2 یا ریبوفلاوین در مقابل گرما پایدار است اما در برابر نور حساس می باشد . که در مورد غذاهای جامد مانند گوشت پر اهمیت نیست اما کاهش جدی در شیر به همراه دارد . سه چهارم ویتامین ب 2 شیری که در تابش مستقیم آفتا برای مدت سه ساعت قرار می گیرد تلف می گردد . به گزارش اسان طب موادی که هنگام تجزیه ریبوفلاوین با نور افتاب تولید می گردند بیشتر مواد اکسید کننده ای هستند که می توانند با اسید اسکوربیک (ویتامین ث) واکنش نشان داده و آن را کاملا در شیر از بین ببرند به علاوه احتمال دارد چربی های موجود در شیر تا اندازه ای اکسید شونده و مزه ای ناخوشایند به خود بگیرند . بنابراین گذاردن بطری شیر در معرض افتاب مطلوب نیست ویا حتی در سوپر مارکتی که با چراغ های بسیار پر نور مجهز شده است شیر نباید در معرض آن چراغ ها قرار گیرد .

منبع مطلب ویتامین ب2 : سایت آسان طب

http://asanteb.com/

AsaL بازديد : 44 شنبه 03 بهمن 1394 زمان : 20:59 نظرات ()
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

بک لینک بک لینک